Interim

Aan een interim professional worden hoge eisen gesteld. Logisch natuurlijk, de professional moet namelijk direct zijn weg weten te vinden binnen je organisatie, gelijk presteren en ook nog passen binnen het team.

Onze ervaring heeft geleerd dat de feitelijke opdracht en de te bereiken doelen regelmatig afwijken van de opdrachtomschrijving. Dat snappen we ook nog wel. Daarom doen we niet meteen wat je vraagt als je een interimmer zoekt. We dagen je uit wat je exact zoekt en zijn nieuwsgierig wat je ons nog niet hebt verteld. We houden je graag spiegel voor om te komen tot de beste match. Voelt dat comfortabel, nee. Krijg je daarmee de interimmer die het verschil maakt, ja.

O ja, wat verwachten wij nog meer van jou als opdrachtgever
Een opdrachtgever die de interimmer welkom laat voelen. Die ze uitdagen en motiveren te doen waar ze goed in zijn. Is dat makkelijk, nee. Kost dat tijd, ja. Ook hier maken wij het verschil om je te ondersteunen als je dat wilt.
Nieuwsgierig naar onze aanpak en hoe jij de beste interim professional krijgt? Neem dan eens contact met ons op.

Werving & selectie – maar wel met een wederzijdse commitment

Werven en selecteren van een nieuwe collega is een beste klus. Niet alleen omdat de arbeidsmarkt erg krap is, maar ook om de juiste die collega te vinden en aan te nemen. Een nieuwe collega die geschikt is voor de functie en blijft.

Het mooie van mensen is dat ze uniek zijn. Dat wat niet wordt gezegd maakt de mens zo interessant. In enkele gesprekken een goed beeld krijgen van een nieuwe collega is best ingewikkeld.

Aserio helpt je graag om voor jouw organisatie de juiste mensen te selecteren. Wij proberen objectief te kijken naar jouw organisatie en wie je exact zoekt. Wij houden je een spiegel voor zijn je sparringpartners gedurende het gehele proces. Net zo lang tot dat we succes hebben.

Het beste eindresultaat bereiken we door vertrouwen en wederzijdse commitment. Voor minder doen we het niet. Durf jij het werven en selecteren van een nieuwe collega exclusief uit handen te geven aan Aserio. Dan maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Recruitment Services

Structureel invullen van openstaande vacatures is en blijft een uitdaging. Het is tijdrovend en levert niet altijd het gewenste resultaat op. Dan is het handiger om bepaalde expertise in huis te halen. Met Recruitment Services breng je je recruitmentactiviteiten onder bij Aserio.

Het succes van recruitment services zit in een wederzijdse commitment en een intensieve samenwerking. Onze expertise zetten we alleen in op het moment dat het nodig is. Niet meer en niet minder. Kortom maximale flexibiliteit, alleen inzet Aserio indien nodig. Volledige ontzorging van instroom nieuwe medewerkers.

Wij snappen heel goed dat het spannend is om structureel de instroom van nieuwe collega’s uit handen te geven aan een externe partij. Daarom gaan wij graag het gesprek met je aan om het vertrouwen te krijgen of wij een goede match zijn.

Neem contact op

    Ja, Aserio mag mijn gegevens bewaren

    “De consultant van Aserio is enthousiast en inlevend”
    Martijn Aalbrecht – gemeente Hof van Twente

    Voor deze organisaties maken wij al het verschil